Ruimtevaart

 • 10/09/2017 • 01/10/2017

  Lost identity

  Raf #4:  Sanne Maes

  Lost identity, een expositie met een nieuwe serie videoportretten op computer en tv-schermen; portretten half verborgen achter op Rorschach geïnspireerde inktvlekken. De Rorschach-inktvlekkenmethode is een psychologische test om de persoonlijkheid van een individu te beoordelen. De test is gebaseerd op de menselijke neiging interpretaties en gevoelens te projecteren op, in dit geval, inktvlekken.

  De persoon in de video is half verborgen, de identiteit is moeilijk meer vast te stellen. De persoon beweegt langzaam, opgesloten in een zich alsmaar herhalende beweging. Dit alles speelt zich af op computer en tv-schermen, media die een grote invloed hebben op ons dagelijks leven.

  De expositie is nog tijdens Hoogtij op vrijdag 29 september van 19 tot 23 uur en op afspraak te bezoeken. De etalage aan de straatkant is dagelijks te bezichtigen.

About Ruimtevaart

RuimtevaartHoge Zand 422512 EM Den Haag NederlandPhone: 070 3644774Email: info@stichting-ruimtevaart.nlUrl: http://www.stichting-ruimtevaart.nl/ruimtevaart.htm


Hoge Zand 42
2512 EM Den Haag

Directions

urlfacebook