Grafische Werkplaats

 • 29/11/2019 • 07/02/2020

  Wobby Wall

  Met: Lisa Blaauwbroek, Bas de Geus, Jip Hilhorst, Jelmer Konjo, Alexandra Martens en Andrew Tseng

  Ter gelegenheid van de eerste editie van The Other Book, een Haags festival rond kunstenaarsboeken organiseren de Grafische Werkplaats samen met de makers van het magazine Wobby het Wobby Wall Project. De eerste editie van The Other Book staat in het teken van de risograaf.

  Zes makers uit de regio Haaglanden die een bijdrage aan Wobby hebben geleverd of binnenkort een bijdrage leveren, nodigen in samenwerking met de makers van Wobby uit om nu niet alleen een design aan te leveren, maar ook om zelf achter de risograaf te staan. Ieder maakt bij voorkeur een behangontwerp die ze zelf ook drukken en behangen. Zo verschijnen er verschillende Wobby Walls in de werkplaats.

  Wobby.club is founded by visual artists Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk and Steppie Lloyd Trumpstein in Tilburg, The Netherlands. Since 2015 Wobby.club publishes and prints the independent Risograph magazine Wobby 4 times a year, with various guest artists. Besides Wobby, we publish artists books, Risograph prints and other publications. Wobby.club also publishes special (commissioned) editions.

Over Grafische Werkplaats

De Grafische Werkplaats Den Haag staat bekend als een van de weinige werkplaatsen in Nederland met faciliteiten voor groot formaat zeefdruk, litho, etsen, hoogdruk en textieldruk. Je kunt er voor een dag of dagdeel een werkruimte huren. Daarnaast organiseert de workshops, exposities en andere projecten.


Prinsegracht 16
2512 GA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter