Grafische Werkplaats

 • 25/05/2018 • 19/07/2019

  Follow Analog. Analog Textile revisited

  Lidewij Corstiaans, Daniel Henry, Irene van Ophoven, Annika Syrjämäki en Ilse Versluijs.

  Een expositie op het kruispunt van beeldende kunst en design met werk van: Lidewij Corstiaans, Daniel Henry, Irene van Ophoven, Annika Syrjämäki en Ilse Versluijs.

  In het project Follow Analog volgen we de kunstenaars die meededen aan het succesvolle tweejaarlijkse Festival Analog van de Grafische Werkplaats in Den Haag.

  In deze expositie staan de kunstenaars/ ontwerpers centraal die in 2014 de masterclass Daniel Henry volgden en daarna exposeerden tijdens Analog Textiel in 2014. Centraal stond toen het bedrukken en bewerken van stof op verschillende manieren.

  Daniel Henry
  Ook de Belgische textielontwerper Daniel Henry is van de partij. Het festival Analog Textiel betekende voor hem een keerpunt in zijn werk. In plaats van zeer opdracht gericht voor internationale modehuizen te werken, motiveerde het festival hem op meer eigen werk te maken.

  Extra: live zeefdrukken in de Grafische Werkplaats
  Breng je eigen t-shirt mee en laat deze bedrukken door de deelnemende exposanten in de Grafische Werkplaats. Dit kan tussen 20:00-22:00 u. en op=op.

Over Grafische Werkplaats

De Grafische Werkplaats Den Haag staat bekend als een van de weinige werkplaatsen in Nederland met faciliteiten voor groot formaat zeefdruk, litho, etsen, hoogdruk en textieldruk. Je kunt er voor een dag of dagdeel een werkruimte huren. Daarnaast organiseert de workshops, exposities en andere projecten.


Prinsegracht 16
2512 GA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter