Grafische Werkplaats

 • 27/09/2019 • 10/11/2019

  Try Out

  Lisa Blaauwbroek, Iliada Charalambous, Tobias Lengkeek, Roland Spitzer, Jason Terlouw, Mickey Yang en Liza Wolters. 

  Zeven jonge kunstenaars uit Den Haag en Rotterdam die weinig ervaring hebben in de grafische technieken onderzoeken hoe ze grafiek in hun werk kunnen toepassen en welke meerwaarde dit kan hebben in hun dagelijkse kunstenaarspraktijk. Hun onderzoek mondt uit in een expositie die tijdens Hoogtij op vrijdag 27 september open gaat.

  In samenwerking met Lisa Blaauwbroek werd het talentontwikkelingstraject, dat een tweedaagse masterclass en een werkperiode omvat, vormgegeven. Vanuit haar eerder opgedane ervaringen tijdens het festival Analog Borders (2016) wilde zij graag andere jonge kunstenaars dezelfde mogelijkheid geven om zich onder te dompelen in de grafische technieken. De groep kunstenaars heeft afgelopen periode hard gewerkt in de werkplaats en de resultaten zijn dan ook zeer verrassend.

  Met: Lisa Blaauwbroek, Iliada Charalambous, Tobias Lengkeek, Roland Spitzer, Jason Terlouw, Mickey Yang en Liza Wolters.  Curator: Lisa Blaauwbroek.

  Extra: Opening om 20.00 een openingswoord door Ewoud van Rijn (20.00). Vanaf 20.30 speelt de band Kukucbatman.

  Dit project werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag.

   

Over Grafische Werkplaats

De Grafische Werkplaats Den Haag staat bekend als een van de weinige werkplaatsen in Nederland met faciliteiten voor groot formaat zeefdruk, litho, etsen, hoogdruk en textieldruk. Je kunt er voor een dag of dagdeel een werkruimte huren. Daarnaast organiseert de workshops, exposities en andere projecten.


Prinsegracht 16
2512 GA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter