NEST

 • 24/01/2020 • 22/03/2020

  Fluid Desires

  Hicham Berrada, Mimosa Echard, Inge van Genuchten, Marie Maillard, Shanta Rao, Jérôme Robbe, Maya Rochat, Leonid Tsvetkov

  De wereld kan momenteel als bijzonder vloeibaar worden ervaren. Niets staat vast, alles is in beweging. Door wetenschappelijke ontdekkingen zijn opvattingen die lang in steen gehouwen waren, gaan stromen. Denk daarbij aan begrippen als tijd, ruimte en realiteit. De overvloeiende, instabiele wereld intrigeert ook de kunstenaars in de groepstentoonstelling Fluid Desires.
  Kunstenaars: Hicham Berrada, Mimosa Echard, Inge van Genuchten, Marie Maillard, Shanta Rao, Jérôme Robbe, Maya Rochat, Leonid Tsvetkov
  Gastcurator: Nanda Janssen

  Extra: 6 mrt 2020    20:00   /   Performance@Nest
  Performance door kunstenaar Hicham Berrada

  Tijdens de performance ‘Présage’ brouwt Hicham Berrada live verschillende van zijn chemische cocktails in een theatrale
  setting. De alchemistische voorstelling kan worden gezien als contemplatief theater waarin de kijker de onzichtbare aanwezigheid van energieën en krachten die uit materie voortkomen ervaart.

   

   

Over NEST

Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m2. Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR waar meer dan 35 kunstenaars en ontwerpers werken en drie verschillende culturele organisaties opereren. Tentoonstellingen in Nest richten zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten bij Nest gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar kijken ook naar de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.


De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter