NEST

  • 30/11/2018 • 04/11/2018

    Even if it's Jazz or the Quiet Storm

    Tijdens Hoogtij#55 opent bij Nest de tentoonstelling: ‘Even if it’s Jazz or the Quiet Storm’

    Kunstenaars: Nicola Arthen, Aline Bouvy, Rubén Grilo, Lauren Hall, Saskia Noor Van Imhoff, Daniel Jacoby, Graham Kelly, Kareem Lotfy, Nicolas Pelzer, Sarah Pichlkostner, Josse Pyl, Magali Reus, Nicholas Riis, Machteld Rullens, Pieter van der Schaaf, Urara Tsuchiya, Evita Vasiljeva, Dan Walwin, Charlott Weise, Yvonne Dröge Wendel en Hanae Wilke; Gastcuratoren: Vincent van Velsen en Dan Walwin

    Soms gaat een tentoonstelling niet enkel over een ding, onderwerp, of thema, maar juist over individuele stemmen en de relaties die deze met elkaar aangaan. ‘Even if it’s Jazz or the Quiet Storm’ maakt associaties en verbindingen en zet niet aan tot begrijpen, maar tot verhouden.

Over NEST

Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m2. Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR waar meer dan 35 kunstenaars en ontwerpers werken en drie verschillende culturele organisaties opereren. Tentoonstellingen in Nest richten zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten bij Nest gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar kijken ook naar de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.


De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter