Kunstwerk

Maak kans op het Holaa-kunstwerk!

Verzamel alle Holaa-stempels op je stempelkaart en lever deze zondagmiddag 10 juni in bij Nouvelles Images. Onder de inzendingen wordt hier om 17 u. het Holaa-kunstwerk van Wouter Hillebrands verloot.

Wouter Willebrands (NL) maakt complexe tekeningen en video’s, waarbij hij uitgaat van een bepaald concept met een eigen systeem, informatie en restricties, vaak met een titel als uitgangspunt. Deze korte tekst speelt een steeds grotere rol in zijn doorlopend onderzoek naar titels en hun effect. Waar kunst een manipulatie is van materie, kun je met een titel die manipulatie weer verder sturen en beïnvloeden. Dit is ook het startpunt voor het Holaa-werk op de riso. Taal is immers ook regels en afspraken. En daar kun je mee spelen. Zijn werk is tijdens Holaa! ook te zien bij de Grafische Werkplaats als onderdeel van Festival Analog Patronen.

Het kunstwerk – een riso van Wouter Willebrands- is vanaf 8 juni voor 40,-  verkrijgbaar bij de Grafische Werkplaats, Galerie Maurits van de Laar en Nouvelles Images en ook online te bestellen.

Risoprent van Wouter Willebrandts
Oplage: 20 exemplaren, gesigneerd
Formaat: A3
Kleur: teal, zwart en oranje
Papier: Biotop 200gr

 

Holaa-kunstwerk 2017 van Bernice Nauta

Ter gelegenheid van Festival Holaa! 2017 maakte beeldend kunstenaar Bernice Nauta in opdracht van ons een prent op de risograaf in de Grafische Werkplaats. Dit kunstwerk is te koop voor 40,- en is verkrijgbaar bij de Grafische Werkplaats, Galerie Maurits van de Laar en Nouvelles Images. Eventueel kunnen we het ook opsturen.

Risoprent Bernice Nauta, 2017
Oplage: 20 exemplaren
Formaat: A3
Kleur: teal
Papier: Biotop 200gr