Rondleidingen

 • Rondleiding op za. 9 juni langs kunstenarsinitiatieven

  Op zaterdagmiddag 9 juni geeft Maarten Schepers een rondleiding langs kunstenaarsinitiatieven en neemt ons ook mee nar de nieuwe locatie van Ruimtevaart. Start za. 9 juni om 14.00 uur in The Grace Space (Paviljoensgracht 20).

  Is zijn nog plekken vrij, reserveren hoeft niet, verzamelen rond 13.50 in The Grey Space

  Look here for the english tours

  Lopen Fietsen Varen
 • Rondleiding op de fiets olv Ilse Versluijs!

  Beeldend kunstenaar Ilse Versluijs neemt je mee op fietstocht door Den Haag. Ilse versluijs maakt zowel autonoom als toegepast werk (textiel) en is daarnaast werkzaam als docent bij o.a. de Grafische Werkplaats en als yogadocent. Voor het festival zeefdrukt ze ook het Holaa!logo op de ramen van de deelnemende locaties.

  Vrijdagavond 8 juni , start 19.00 u. The Grey Space

  Voor reserveren: mail naar mailing@hoogtij.net

  For English tour look here

   

   

  Lopen Fietsen Varen
 • Rondleiding olv Jacob de Jonge

  Jakob de Jonge (1982) is een Haags beeldend kunstenaar. Hij maakt grote, kleurrijke schilderijen, vaak beïnvloed door actuele spanningen die in politiek en maatschappij spelen. Daarnaast is hij oprichter en directeur van vredesorganisatie The Hague Peace Projects. Met deze organisatie organiseert hij onder andere culturele en kunstzinnige activiteiten met als doel om groepen mensen in conflict dichter bij elkaar te brengen.

  Vrijdagavond 8 juni , start 19.00 u. The Grey Space

  Reserveer een plek voor deze rondleiding door een mail te sturen naar mailing@hoogtij.net

  For english tour look here

  Lopen Fietsen Varen
 • Art Walk With Me op zondag 10 juni

  Op zondag 10 juni 11.00 uur. Uitverkocht

  Altijd al binnen willen kijken in een kunstgalerie? Soms ligt de drempel hoog om een galerie binnen te stappen, maar galeriehouders vinden het juist heel erg leuk om jou te ontmoeten! Zij (en soms ook de exposerende kunstenaars!) vertellen je graag wat er te zien is in hun galerie en gaan met je in gesprek over hun vakmanschap, de tentoonstelling en het reilen en zeilen in de wereld van de kunsten…
  Art Walk With Me is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar kunst: voor liefhebbers én voor leken. Het is informatief, inspirerend en een leuke wandeling door de stad. Je bezoekt onder leiding van een kunstexpert zes Haagse galeries die gespecialiseerd zijn in hedendaagse beeldende kunst.

  De tour start om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur met een borrel. Halverwege de dag wordt een lunch geserveerd.

  De eerstvolgende Art Walk With Me vindt plaats op zondag 10 juni 2018, onder leiding van Margitte Verwoerdt. We gaan langs bij Galerie Maurits van de Laar, Nouvelles Images, Galerie Ramakers, Livingstone Gallery, Galerie Helder, Parts Project, Galerie Dürst Britt & Mayhew en twelve twelve gallery.

  Reserveren via Art Walk With Me

  We are Public doet mee aan deze tour.

   

  Lopen Fietsen Varen