Rondleidingen

 • Rondleiding voor de City Hosts Den Haag

  Anastasia Chiarella, kunsthistorica en momenteel werkzaam als projectmanager Cultuurschakel  voor Cultuuronderwijs op zijn Haags. Zij was ondermeer zakelijk leider was van Den Haag 2018, de kandidatuur van DH voor Europees Culturele Hoofdstad en zakelijk leider van I’M Binck festival.

   

  Deze rondleiding is speciaal voor de City Hosts van de Ambassade van Den Haag.
  De City Hosts van de Ambassade van Den Haag (ruim 200 vrijwilligers!) zijn meer dan 60 dagen per jaar actief in de stad. Tijdens verschillende gelegenheden en op verschillende locaties. Ze ontvangen bezoekers met een brede glimlach en helpen hen op weg in onze stad.

  Reserveer door mail  voor 5 juli te sturen naar mailing@hoogtij.net. Je ontvangt een bevestiging.

  Lopen Fietsen Varen
 • Rondleiding met Ellen Rodenberg

  Ellen Rodenberg is beeldend kunstenaar, woont en werkt in Den Haag. Ze studeerde aan de KABK , maakt regelmatig tentoonstellingen met EX-MÊKH (een samenwerking met de kunstenaars Kees Koomen en Maarten Schepers). Haar interesse gaat uit naar hoe kunst zich verhoudt tot het menselijk bestaan en en wat er zo aantrekkelijk is aan basale manieren van creëren. Ze onderzoekt dit door kunst te maken en het proces te documenteren.Voor Holaa! maakte zij samen met Art-S-Cool het ckvprogramma.  www.ellenrodenberg.nl

  Reserveer door mail  voor 5 juli te sturen naar mailing@hoogtij.net. Je ontvangt een bevestiging.

  Lopen Fietsen Varen
 • English Tour with Weronika Zielinska

  Weronika Zielinska will do the english tour. She is conceptual artisit and organize the artistplace Upominki in Rotterdam.

  Please make reservation for this tour by sending a mail for 5th July to mailing@hoogtij.net

   

  Lopen Fietsen Varen
 • Holaa! rondleiding

  Ter gelegenheid van Holaa! is er een bijzondere tour voor een select groepje belangstellenden. Welke locaties worden aangedaan, blijft een verrassing.

  Reserveer door mail  voor 5 juli te sturen naar mailing@hoogtij.net. Je ontvangt een bevestiging.

  Lopen Fietsen Varen
 • Rondleiding We are Public met Manon Bovenkerk

  We are Public verzorgt een van de rondleidingen op vr. 7 juli! Je maakt samen met redacteur Manon Bovenkerk een wandeling langs een aantal kunstlocaties. Deze wandeling start om 20.30 u. bij West in Huis Huegetan op het Lange Voorhout.

  Ben je geen lid van We Are Public? Dan kun je toch met deze rondleiding meelopen, stuur dan snel een mail naar: ben@wearepublic.nl

  We are Public Leden kunnen hier voor deze rondleiding reserveren.

  Lopen Fietsen Varen
 • Rondleidingen in Billytown za. 8 juli

  Galerie en kunstruimte Billytown is op zaterdag 8 juli van 12-18.00 extra te bezichtigen, o.a. expositie Ach Ja van Bernice Nauta. Beeldend kunstenaar, kunstkenner en kunstblogger Bertus Pieters is deze middag aanwezig om je langs deze nieuwe locatie van Billytown en langs de expositie te leiden. Reserveren niet nodig.

  Billytown is gehuisvest in de Capadosestraat 11, Den Haag

  Lees meer over de blogs van Albertus: villanextdoor en  villalarepubblica

   

  Lopen Fietsen Varen
 • Art Walk With Me op zo. 9 juli

  Een uniek kijkje achter de schermen van Haagse kunstgaleries
  Altijd al binnen willen kijken in een kunstgalerie? Soms ligt de drempel hoog om een galerie binnen te stappen, maar galeriehouders vinden het juist heel erg leuk om jou te ontmoeten! Ze vertellen je graag meer over de kunstenaars die zij exposeren en gaan graag met je in gesprek over hun vakmanschap, de tentoonstelling en het reilen en zeilen in de wereld van de kunsten…

  Art Walk With Me is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar kunst: voor liefhebbers én voor leken. Het is informatief, inspirerend en een leuke wandeling door de stad. Je bezoekt onder leiding van een kunstexpert zes Haagse galeries die gespecialiseerd zijn in hedendaagse beeldende kunst.De tour start om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur met een borrel. Halverwege de dag wordt een lunch geserveerd.

  De rondleiding kost € 35,- per persoon, inclusief lunch en borrel na afloop. Vanaf twee personen ontvang je 5 euro korting per aanmelding.

  Deelnemende galeries
  Galerie Maurits van de Laar, Galerie van Kranendonk, Nouvelles Images, Galerie Ramakers, Livingstone Gallery, Galerie Helder, Parts Project en Galerie Dürst Britt & Mayhew.

  Reserveren: www.artwalkwithme.nl

  Lopen Fietsen Varen
 • Art Walk Wit We Kids! op zo. 9 juli

  Neem jij je ouders mee naar de galerie?

  Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil je mee op avontuur bij drie Haagse kunstgaleries? Ga met ons mee en ontdek de wereld van de kunst!
  Hoe kijk je naar kunst en hoe zou je kunnen beschrijven wat je ziet? Op speelse manier leer je naar kunst kijken en ga je zelf aan de slag met leuke opdrachten.

  Je ouders mogen natuurlijk ook op ontdekkingstocht, daarom gaan zij gratis mee met een deel van de Art Walk With Me (volwassentour). Op het moment dat jullie starten, gaan zij met de volwassengroep op pad. Aan het einde zien jullie elkaar weer bij Livingstone Gallery. Dat is een goede deal toch?!

  De tour vindt plaats op zondag 9 juli 2017.
  We starten om 13.45 uur en eindigen om 15.00 uur.

  De rondleiding kost € 7,50 per kind. Vanaf twee kinderen ontvang je €2,50 korting per kind.
  Wees er snel bij, er is plek voor 12 kinderen! (en je ouders mogen dus gratis mee!)

  reserveren: www.artwalkwithme.nl 

  Lopen Fietsen Varen