Rondleidingen

 • Online rondleiding met Renate Boere

  Graag neem ik je mee op een reis naar het onbekende.

  Aanstaande vrijdag gaan we in op virtuele tour langs kunstenaars en kunstwerken die zich in de rafelranden bevinden van ons idee wat kunst kan zijn.

  Speciaal voor deze tour vertelt Alexandra Verschuren over de ervaringen die zij heeft opgedaan tijdens haar performances-onderzoek ‘Get a room’ waarin zij de vraag stelt hoe je een voorstelling in een privé omgeving creëert. Ook komt Wessel Verrijt vertellen over zijn fascinatie voor optochten en gebouwen en de manier waarop hij deze samenbrengt in de beeldende kunst.

  We bezoeken in totaal 8 verschillende projecten, elk met een ander uitgangspunt en we eindigen met beluisteren van een nieuw werk van Thijs Jaeger; ‘InsideOutsideIn’. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de werken vinden en wil dit graag met jullie bespreken tijdens onze zoektocht naar nieuwe ervaringen.

  Extra: twee exposanten vertellen live over hun pesentatie tijdens de zoom-rondleiding.

  Renate Boere is ontwerper, schrijver, en initieert projecten waarbij complexe informatie middels interactie met publiek op een leuke en heldere manier wordt aangeboden. Met haar gelijknamige Studio heeft zij vele nationale- en internationale prijzen gewonnen voor haar boekontwerpen voor kunstenaars, die voortgekomen zijn uit een intensieve samenwerking. Leuk om te weten: Studio Renate Boere heeft ook de huisstijl van HOOGTIJ ontworpen.
  Ook is Renate programmaraadslid van Zefir7-BNO-Stroom Den Haag, waarvoor zij maandelijks lezingen organiseert over de grensgebieden van het vak ontwerpen en geeft les en workshops op verschillende academies in binnen en buitenland.

  De rondleiding start om 20.00 u. en vindt plaats via Zoom. Je krijgt een zoom-link toegestuurd als je hebt gereserveerd. Reserveren kan tot vrijdag 5 maart 12:00 uur door een email te sturen naar mailing@hoogtij.net.

   

  Lopen Fietsen Varen