West Den Haag

 • 27/05/2022 •

  Simple Acts of Listening - Go-Eun Im, Gina Kim, Byungjun Kwon, Heesoo Kwon, Seulgi Lee & Ha Cha Youn.

  ‘Sound Art’ is een kunstvorm die vooral te beleven is door te luisteren. Er is een onderscheid tussen luisteren en horen, afhankelijk van het aandachtsniveau van de luisteraar. We horen de hele dag door, maar luisteren we ook?

  Sound Art is an experience of art primarily accessible through listening. Listening is distinguished from hearing, depending on the level of attention of the listener. We hear all day, all the time, but do we listen?

  Andere exposities:

  How? are you

  High on Type: Vincent de Boer, Guido de Boer, Ivo Brouwer, Hans Schuttenbeld

  Een nieuwe generatie van Nederlandse ‘letter-schrijvers’ gaat binnen dit project een publieke dialoog aan met experts uit verschillende disciplines, zoals dans, muziek en filosofie.

  The Artist as Revolutionary

  Paul Robeson

   

Over West Den Haag

West toont hedendaagse kunst in de voormalige Amerikaanse ambassade (ontworpen door Marcel Breuer) in het hart van de Haagse Museumkwartier. West richt zich als kunstinstituut op de meest relevante internationale ontwikkelingen op het gebied van de beeldende kunst. West biedt kunstenaars ruimte en mogelijkheden om nieuw werk te ontwikkelen, en plaatst deze middels een brede dialoog in een maatschappelijke context. Lezingen, presentaties, performances en discussies onderbouwen het tentoonstellingsbeleid met een theoretische basis. Een reeks brochures, documentaires en de website brengen de verschillende aspecten van West samen.


Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook