Sis Josip Galerie

  • 24/05/2024 •

    Forbidden for assholes - Sis Josip

    Het zesde jaar van Der Himmel on Earth gaat over klootzakken die aan vrouwen en kinderen zitten. In eerste instantie over alle religieuze systemen ter wereld, daarnaast over alle klootzakken die vinden dat ze dat kunnen doen. Normaal gesproken hou ik me niet zo met aardse zaken bezig, maar doe even normaal klootzakken! Acht die vier miljard vrouwen op de wereld en de kinderen hoog. Ze zijn allemaal nodig. Daarnaast wordt in deze expositie gekeken naar idealen , hoe hoger je idealen zijn, hoe dieper je met je benen in de stront staat, en dan zijn we weer bij Dante Via Hildegard von Bingen, Dante Alighieri, Henoch, Het Gouden Vierkant en de Beschermengelen zijn we gekomen tot Forbidden for assholes.

    In de komende tijd worden binnen Der Himmel on Earth alle steden met meer dan 20 miljoen inwoners bezocht, onder het motto: Daar waar veel mensen bij elkaar zijn, moet het leven wel de moeite waard zijn. Met vrienden en vriendinnen ga ik ervaren of dit zo is. Enkele steden kunnen we niet bezoeken omdat er oorlog is of interne conflicten zijn. Overal zijn klootzakken, maar daar wordt met deze expositie rekening mee gehouden. Iedereen is welkom behalve als je een klootzak bent.

Over Sis Josip Galerie

Sis Josip Galerie is gestart in november 2009, in Hoogstraat 9 te Den Haag. In het prachtig gerenoveerde art-nouveau pand uit 1904 van architect Louis de Wolf is het voormalige ‘expositielokaal’ nu Sis Josip Galerie. Sinds begin 2018 is Sis Josip Galerie projectruimte voor ‘Der Himmel on Earth’. Der Himmel on Earth, is een 10 jarig project waarmee Sis Josip de hemel uitbeeldt in moderne beeldende kunst, muziek en andere uitdrukkingsvormen.


Hoogstraat 9
2513AN Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook