Sis Josip Galerie

 • Het gouden vierkant

  In het 10 jarige project ‘Der Himmel on Earth’ laat Sis Josip, samen met vele andere zien hoe de hemel eruitziet. Dit jaar word de kunstinstallatie Het Gouden Vierkant gepresenteerd.

  Het principe van ‘Gouden Vierkant’ is eenvoudig.

  Voor je ligt een gouden vierkant dat de gehele hemel voorstelt.

  Kun je aangeven wat jij van de hemel ervaart? In het geval dat je vindt dat jij niet de gehele hemel ervaart kunt je delen afdekken met wit papier, er is hierin een grote vrijheid. In het geval dat je niets van de hemel ervaart kun je alles afdekken

  Het verwachte resultaat wordt een abstract kunstwerk bestaande uit 10 tallen gouden vierkanten die meer of minder zijn afgedekt. Jouw gouden vierkant draagt bij aan het kunstwerk ‘Gouden Vierkant’ en is onderdeel van Der Himmel on Earth.

  Open tijdens Hoogtij en op afspraak: info@sisjosip.nl

   

   

Over Sis Josip Galerie

Sis Josip Galerie is gestart in november 2009, in Hoogstraat 9 te Den Haag. In het prachtig gerenoveerde art-nouveau pand uit 1904 van architect Louis de Wolf is het voormalige ‘expositielokaal’ nu Sis Josip Galerie. Sinds begin 2018 is Sis Josip Galerie projectruimte voor ‘Der Himmel on Earth’. Der Himmel on Earth, is een 10 jarig project waarmee Sis Josip de hemel uitbeeldt in moderne beeldende kunst, muziek en andere uitdrukkingsvormen.


Hoogstraat 9
2513AN Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook