Page Not Found

 • 27/11/2021 •

  Solitary Solidarity III - Filmvertoning ‘‘Herman’s House’’

  Page Not Found presenteert het derde evenement in de reeks Solitary Solidarity, gecureerd door activist en schrijver Hamja Ahsan. Gedurende het evenement vindt er een speciale vertoning van de documentaire film ‘‘Herman’s House’’ plaats. ‘‘Herman’s House’’ werd geregisseerd door Angad Bhalla en is gebaseerd op het project “The House That Herman Built.” door Jackie Sumell.

   ‘‘Van wat voor een huis droomt een man die gedurende meer dan 30 jaar gevangen zit in eenzame opsluiting?” Deze film portretteert de bijzonder creatieve reis en vriendschap tussen Herman Wallace, lid van de ‘Angola 3’ groep die vier decennia in eenzame opsluiting doorbracht, en de kunstenaar en abolitionist Jackie Sumell.

  De filmvertoning wordt begeleid door een tentoonstelling van publicaties door Marc Fischer van Public Collectors, waaronder ‘Quaranzine’, een één pagina tellende publicatie die dagelijks uitgebracht werd in respons op de Covid pandemie.

  Marc Fischer’s publicaties worden van 13:00-18:00 tentoongesteld. De vertoning van ‘‘Herman’s House’’ begint om 15:00 uur.

   

Over Page Not Found

Page Not Found is een unieke organisatie in Den Haag die zich inzet voor de verspreiding en promotie van publicaties gemaakt door kunstenaars, met als doel deze praktijk bij een breder publiek te introduceren. De stichting runt een boekwinkel met een bijzondere selectie boeken gemaakt door kunstenaars en ontwerpers, en organiseert daarnaast gratis toegankelijke openbare evenementen en workshops in een speciaal daarvoor ingerichte projectruimte.


Boekhorststraat 126 and 128
2512CT Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter