Page Not Found

 • 24/09/2021 •

  Solitary Solidarity I: Screening of Shy Radicals door Hamja Ahsan en Tom Dream

  Een portret van kunstenaar en activist Hamja Ahsan, hoofdaanvoerder van het introverte verzet. 

  Introverten verenig u! Page Not Found presenteert een vertoning van de film Shy Radicals. Dit is het eerste evenement in de reeks Solitary Solidarity, gecureerd door Hamja Ahsan.

  Shy Radicals is een portret van de bekroonde kunstenaar, activist en auteur Hamja Ahsan, en vertelt het verhaal achter zijn uitzonderlijke boek Shy Radicals, een satirisch manifest dat oproept tot de vereniging van alle verlegen, stille en introverte personen en tot de omverwerping van Extraverte Suprematie.

  Met zijn boek creëerde Hamja Ahsan niet alleen een kunstwerk, maar ook een wereld die de grenzen vervaagd tussen schepper en schepping, tussen het echte leven en de levendigheid van verbeelding, en tussen de realiteit en de imaginaire fictie waarin hij zelf de hoofdpersoon is. De documentaire volgt Hamja in zijn worstelingen met trauma en wanhoop rond de uitleveringszaak van zijn broer, en reist mee op Hamja’s creatieve, educatieve en activistische missies rond de wereld.

  Geregisseerd door Tom Dream, geproduceerd door Black Dog Films en ondersteund door de BFI Doc Society en het National Lottery Fund.

Over Page Not Found

Page Not Found is een unieke organisatie in Den Haag die zich inzet voor de verspreiding en promotie van publicaties gemaakt door kunstenaars, met als doel deze praktijk bij een breder publiek te introduceren. De stichting runt een boekwinkel met een bijzondere selectie boeken gemaakt door kunstenaars en ontwerpers, en organiseert daarnaast gratis toegankelijke openbare evenementen en workshops in een speciaal daarvoor ingerichte projectruimte.


Boekhorststraat 126 and 128
2512CT Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter