Stroom Den Haag

 • 01/10/2022 • 18/12/2022

  From the Sea to the Clouds to the Soil - Risk Hazekamp (i.s.m. Scape Agency), Femke Herregraven, Urok Shirhan, Yeon Sung en Natasha Tontey

  Kunnen we ons als mens werkelijk nog los zien van de natuur die steeds verder uit balans raakt? Bij Stroom is een groepstentoonstelling te zien om ons bewust(er) te maken van de symbiotische relatie tussen alle vormen van leven. Met werk van: .

  20.30 uur: sluit je aan bij de rondleiding door Ilga Minjon

  Positions: Lena Longefay
  5 november t/m 11 december 2022
  Positions is het podium voor Haags talent. Bij Stroom toont Lena Longefay een aantal installaties en objecten waarbij zij vrijgevig en op verschillende manieren haar ‘economy of sharing and giving’ met de bezoeker deelt.

  Extra: Meet&Greet Lena Longefay

   

Over Stroom Den Haag

Kunstcentrum Stroom Den Haag is een veelzijdige organisatie met verschillende verantwoordelijkheden en functies voor Nederland, Den Haag en het internationale kunstenveld. Ten eerste programmeert Stroom als presentatie-instelling hedendaagse kunst in brede zin en op uiteenlopende manieren. Ten tweede is Stroom verantwoordelijk voor het ‘niet-museale kunstbeleid’ van de stad Den Haag, hetgeen zich uit in beleid en programma op het gebied van kunst in de openbare ruimte. Als derde draagt Stroom zorg voor het ondersteunen en stimuleren van Haagse kunst en kunstenaars.


Hogewal 1-9, 2514 HA
Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook