Stroom Den Haag

  • 27/05/2022 •

    To Be To Gather - Yvonne Dröge Wendel; Positions - Leonie Brandner

    De tentoonstelling toont de hartstochtelijke zoektocht van deze opmerkelijke kunstenaar naar duurzame en betekenisvolle relaties tussen objecten en mensen. In ‘To Be To Gather’ komen werken samen die je nadrukkelijk uitnodigen tot handelen. Het zijn voortdurend oefeningen in ontmoetingen.

    De ‘Positions’ presentatie van Leonie Brandner toont een bijzondere inkijk in de gedachtegang van deze Haagse kunstenaar; geschreven, gezongen, zowel materieel als zinnelijk.

    Extra: Om 8 uur geeft projectleider Ilga Minjon bij Stroom een rondleiding bij de tentoonstelling ‘To Be To Gather’ van Yvonne Dröge Wendel en geeft een toelichting bij een aantal van de bijzondere werken. De rondleiding (NL/ENG) is gratis.

Over Stroom Den Haag

Kunstcentrum Stroom Den Haag is een veelzijdige organisatie met verschillende verantwoordelijkheden en functies voor Nederland, Den Haag en het internationale kunstenveld. Ten eerste programmeert Stroom als presentatie-instelling hedendaagse kunst in brede zin en op uiteenlopende manieren. Ten tweede is Stroom verantwoordelijk voor het ‘niet-museale kunstbeleid’ van de stad Den Haag, hetgeen zich uit in beleid en programma op het gebied van kunst in de openbare ruimte. Als derde draagt Stroom zorg voor het ondersteunen en stimuleren van Haagse kunst en kunstenaars.


Hogewal 1-9, 2514 HA
Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook