Stroom Den Haag

  • 06/10/2023 • 07/01/2024

    Speelruimte - Sarah Carlier, Tom Claassen, Afra Eisma, Femme ter Haar, Nynke Koster, Henk Krijger, Carel Lanters, Maurice Meewisse, Annechien Meier, Koos Meinderts en Annette Fienieg, Joana Schneider, Lisa Sebestikova, Auke de Vries

    Stroom Den Haag verbindt hedendaagse kunstenaars aan Haagse scholen. In de tentoonstelling ‘Speelruimte’ ontdek je hoe kunstenaars samen met leerlingen en scholen unieke kunstwerken op bijzondere locaties realiseren. Werken die midden in de stad staan, maar toch ook vaak verborgen blijven voor een groter publiek. Aan de hand van schetsontwerpen, modellen en filmbeelden neemt ‘Speelruimte’ je mee in de verhalen achter deze nieuwe werken in de stad.

    Extra: 20 uur – rondleiding door curator Vincent de Boer

     

Over Stroom Den Haag

Kunstcentrum Stroom Den Haag is een veelzijdige organisatie met verschillende verantwoordelijkheden en functies voor Nederland, Den Haag en het internationale kunstenveld. Ten eerste programmeert Stroom als presentatie-instelling hedendaagse kunst in brede zin en op uiteenlopende manieren. Ten tweede is Stroom verantwoordelijk voor het ‘niet-museale kunstbeleid’ van de stad Den Haag, hetgeen zich uit in beleid en programma op het gebied van kunst in de openbare ruimte. Als derde draagt Stroom zorg voor het ondersteunen en stimuleren van Haagse kunst en kunstenaars.


Hogewal 1-9, 2514 HA
Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook