Peer in

PLAY
  • 25/09/2020 •

    Imagination van Georg Hadeler

    “Ik ben als kunstenaar een echte lithograaf en graficus. Het werken op steen en met inkten is een ambachtelijk, tijdrovend maar prachtig proces!

    Deze zo goed als uitgestorven techniek wil ik graag met jullie delen en laten zien. In mijn werk creëer ik een droomachtig landschap.

    When I am dreaming I am traveling, when I am traveling I am dreaming.”

Over Peer in

Peer in is gevestigd in de voormalige conciërge woning van de Grote Pyr, een monumentaal schoolgebouw in het Haagse Zeeheldenkwartier. Peer In toont fotografie in de vensters en vitrines van dit gebouw, waarmee ze de toevallige voorbijganger op een laagdrempelige manier in aanraking brengt met het werk van hedendaagse fotografen. Daarnaast is ze online te bezoeken op www.peeringallery.nl Voor speciale programma-onderdelen als openingen en lezingen beschikt Peer In over verschillende binnenruimtes. Het initiatief komt voort uit de behoefte een podium te bieden aan fotografie die uitgaat van een aandachtige blik op de stedelijke omgeving en zich onderscheidt door verbeeldingskracht. Peer In wil kansen bieden aan fotografen, publiek bereiken met inspirerende fotografie en een platform creëren voor reflectie en samenwerking.


Elandstraat 200
2513 GX Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook