Peer in

PLAY
  • 05/03/2021 •

    Iconoclast - solo tentoonstelling Lula Valletta

    Collage en DADA zijn dikke maatjes. Ready-made en ready-found materiaal verknippen en verplakken en daarmee het beeld verstoren tot iets nieuws, dat is een kolfje naar de hand van de Dadaïsten. Zoals de Haagse kunstenaar Lula Valletta, die ons vertrouwde wereldje aan gruzelementen slaat met haar fotocollages, die de grens opzoeken tussen bizar humoristisch en ronduit verontrustend.

    Met ICONOCLAST neemt Lula Valletta ons mee in die gekke nieuwe wereld waarvan fotomateriaal de basis is. Met alle tinten grijs, wit en zwart (veel zwart) blijft niks bij het oude.

     

Over Peer in

Peer in is gevestigd in de voormalige conciërge woning van de Grote Pyr, een monumentaal schoolgebouw in het Haagse Zeeheldenkwartier. Peer In toont fotografie in de vensters en vitrines van dit gebouw, waarmee ze de toevallige voorbijganger op een laagdrempelige manier in aanraking brengt met het werk van hedendaagse fotografen. Daarnaast is ze online te bezoeken op www.peeringallery.nl Voor speciale programma-onderdelen als openingen en lezingen beschikt Peer In over verschillende binnenruimtes. Het initiatief komt voort uit de behoefte een podium te bieden aan fotografie die uitgaat van een aandachtige blik op de stedelijke omgeving en zich onderscheidt door verbeeldingskracht. Peer In wil kansen bieden aan fotografen, publiek bereiken met inspirerende fotografie en een platform creëren voor reflectie en samenwerking.


Elandstraat 200
2513 GX Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook