Quartair

 • 24/05/2018 •

  Moon Gallery

  Moon Gallery is een internationaal kunstcollectief. Een verzameling van ideeën die het waard zijn om naar de maan te sturen. Samen ontwikkelen we een interplanetaire cultuur voor een toekomstige samenleving.

  Tijdens Hoogtij, wanneer de zwaartekracht van de Maan het sterkst is, zal Moon Gallery een selectie van kunstvoorwerpen doen landen in Quartair. Vergezel ons op 24 mei bij het observeren van de maan en het reiken naar de sterren.

  Kern team: Anna Sitnikova (curator, expositie ontwerp), Elizaveta Glukhova (curator, grafisch ontwerp), Bernard Foing (wetenschappelijk expert en visionair), Alexander Zaklynsky (initiatiefnemer)

  Participating artists: Dana LaMonda, Studio Samira Boon, Daria Akhrameika , Daria Kozhina, Arina Livadari, Jorick De Quaasteniet, Anastasia Izotova, Thomas Heidtmann, Kornelija Chaleckyte, Suzanna Hamelink, Mary Kuiper, Alexandra Arshanskaya, Sarah Bovelett, Maria Beaumaster

   

Over Quartair

Quartair, plek voor productie, presentatie en artistiek debat. Quartair initieert en begeleidt tentoonstellingen, projecten en uitwisselingen met kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven uit binnen- en buitenland. Nadrukkelijk wordt gestreefd naar samenwerking met andere culturele organisaties. Quartair creëert hiermee een platform voor kunstenaars in Den Haag opererend in een internationaal netwerk met aandacht voor ontwikkelingen in de hedendaagse beeldende kunst.


Toussaintkade 55
2513 CL Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter