Quartair Contemporary Art Initiatives

PLAY
 • 27/11/2020 •

  Linked Objects

  video

  Linked Objects een verzameling van 34 internationale kunstenaarsvideo’s. De video’s zijn gemaakt in april 2020 in 25 verschillende landen tijdens de wereldwijde lock down en vormen een bespiegeling over onze onderlinge verbondenheid in tijden van isolement. Het project werd geïnitieerd door het International Environmental Art Symposium en Nine Dragon Heads.

  Vertoningen zijn gerealiseerd in Sarajevo (BiH) als onderdeel van het IV International Online Art Festival Grad 2020, in het Cheongju Museum of Art (KR); in Palace de SEOUL (KR); in de Espace Juraplatz, Biel, Zwitserland (CH) en bij Avalanche Art Space, Great Barrington, Ma (VS).

  “Linked Objects” is een initiatief van de internationale en Koreaanse kunstenaars van het International Environmental Art Symposium Nine Dragon Heads. Het project omvat de tentoonstelling en een conferentie gewijd aan de bredere perceptie van de gevolgen van COVID-19 in de hedendaagse cultuur en kunst en andere kunstevenementen die de invloed van een uitbraak onderzoeken.

Over Quartair Contemporary Art Initiatives

Quartair Contemporary art Initiatives Quartair initieert en begeleidt tentoonstellingen, projecten en uitwisselingen met kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven uit binnen- en buitenland. Nadrukkelijk wordt gestreefd naar samenwerking met andere culturele organisaties. Quartair creëert hiermee een platform voor kunstenaars in Den Haag opererend in een internationaal netwerk met aandacht voor ontwikkelingen in de hedendaagse beeldende kunst.


Toussaintkade 55
(door de poort)
2513 CL Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter