Ruimtevaart

PLAY
 • 05/03/2021 •

  ES MALT !

  Ruimtevaart heeft drie Haagse kunstenaars uitgenodigd voor het maken van een tentoonstelling: Elsa Hartjesveld, Paul van der Zande en Hans Ensink op Kemna.

  Bij een groepstentoonstelling wordt het eigen werk in relatie gebracht met het werk van andere kunstenaars. De verbindende schakel bij ES MALT! is wederzijdse interesse voor zowel persoon als werk. Schilderen vormt voor alle drie de basis van het kunstenaarschap. De uitdaging is gelegen in de mogelijkheid het eigen werk in samenhang met het werk van collega-kunstenaars te presenteren.

  Voor het centrale deel van de tentoonstelling heeft ieder een nieuw werk gemaakt om tot een presentatie te komen waar de werken in onderlinge samenhang worden gepresenteerd, individueel en tegelijkertijd elkaar bevragend. Als aanknopingspunt werd vanuit het perspectief van het eigen werk gekozen voor een elementaire vorm om in te zetten als uitgangspunt voor deze presentatie.
  Elsa Hartjesveld de cirkel, Paul van der Zande de rechthoek en Hans Ensink op Kemna de driehoek.

  De tentoonstelling wordt aangevuld met werk van de kunstenaars dat al dan niet in samenhang is met het werk in de centrale ruimte.

  Open iedere vrijdag, zaterdag en zondag in maart van 13 – 17 uur afhankelijk van corona-restricties en op telefonische afspraak, Hans 06 1023 4997, Elsa 06 2638 4885, Paul 06 5535 6931.

About Ruimtevaart

Ruimtevaart foundation is an artist initiative first established in 1991 and has as it’s primary aim and objective to obtain affordable studio spaces as well as initiating contemporary art, media and music projects.


Helena van Doeverenplantsoen 3
2512 TP Den Haag

Directions

urlfacebook