Ruimtevaart

PLAY
 • 05/03/2021 • 31/03/2021

  ES MALT!

  Een tentoonstelling met werk van Elsa Hartjesveld, Paul van der Zande en Hans Ensink op Kemna. Kunsenaarsinitiatief Ruimtevaart nodigde hen uit om een tentoonstelling te maken.

  Bij een groepstentoonstelling wordt het eigen werk in relatie gebracht met het werk van andere kunstenaars. De verbindende schakel bij ES MALT! is wederzijdse interesse voor zowel persoon als werk. Schilderen vormt voor alle drie de basis van het kunstenaarschap. De uitdaging is gelegen in de mogelijkheid het eigen werk in samenhang met het werk van de collega’s te presenteren.

  Voor het centrale deel van de tentoonstelling heeft ieder een nieuw werk gemaakt dat reageert op het werk van de anderen. Als aanknopingspunt werd vanuit het perspectief van het eigen werk gekozen voor een elementaire vorm, om in te zetten als uitgangspunt voor deze presentatie.
  Elsa Hartjesveld de cirkel, Paul van der Zande de rechthoek en Hans Ensink op Kemna de driehoek.

  De verdere tentoonstelling bestaat uit aanvullend werk al dan niet in samenhang met het werk in de centrale ruimte.

  Open iedere vrijdag, zaterdag en zondag in maart van 13 – 17 uur afhankelijk van corona-restricties en op telefonische afspraak, Hans 06 1023 4997, Elsa 06 2638 4885, Paul 06 5535 6931.

Over Ruimtevaart

Ruimtevaart foundation is an artist initiative first established in 1991and has its primary aim and objective to obtain affordable studio spaces as well as initiating contemporary art projects, media and music.


Helena van Doeverenplantsoen 3
ingang plantsoen zijde
2512 TP Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook