Z1 – Bos Fine Art

 • 13/05/2021 • 30/05/2021

  Expositie Wil van Blokland & Herman van de Poll

  Wil van Blokland

  Het verlangen naar contact, juist nog sterker in dit coronajaar, en de antimicrobiële effecten van het metaal koper, brachten Wil van Blokland (NL 1954) tot een serie werk: VERBINDEN MET KOPER in de vorm van koperdraad, koperluster, koperglazuren, koperstaf, koperplaat, kopergaas en koperbuis. Koper verbindt al meer dan een eeuw: elektriciteit en telefonie. VERBINDING is het thema van haar werk. Al sinds haar eindexamen aan de academie is verbinding haar thema.

  Herman van de Poll
  Dit jaar viert Herman van de Poll (NL 1952) zijn 20e jaar als professioneel beeldend kunstenaar. Herman is oorspronkelijk opgeleid als graficus. Na diverse opleidingen, o.a. Academie Minerva in Groningen, is hij zich gaan concentreren op het schilderen. Herman maakt voornamelijk composities met mathematische vormen gebaseerd op de chaostheorie. In zijn huidige serie geoChao laat hij driehoeken en cirkels weg en richt zich op de vierkanten en de verhoudingen tussen de vierkanten.

Over Z1 – Bos Fine Art

Openingstijden vrijdag en zaterdag van 12 tot 23 uur en op zondag van 12 tot 18 uur Open Fr – Sat 12pm – 11pm, Sun 12pm – 6pm


Korte Vijverberg 2 
2513 AB  Den Haag

Routebeschrijving

url