Grafische Werkplaats

PLAY
 • 27/11/2020 • 31/01/2021

  Hommage la Bandage van Henia Eizenberg

  installatie

  Plooibare transparante muren hangen in de ruimte van de Grafische Werkplaats. Zij verdelen de ruimte trillend bij elke lichte luchtbeweging. Vanuit een onderzoek naar licht, transparantie en beweging maakt Henia Eizenberg een installatie in de zeefdrukruimte van de werkplaats.

  Henia Eizenberg (Israel 1949) studeerde textiele vormgeving aan de KABK in Den Haag. Sinds haar afstuderen in 1981 woont en werkt ze in Nederland. Onder begeleiding van beheerder

  Annika Syramaki zeefdrukt ze op groot formaat haar foto’s op dun kaasdoek. Deze doeken vormen de basis van de installatie.

  Hommage la Bandage is van 27 november t/m 31 januari te zien in de Grafische Werkplaats van Den Haag ( ma, wo en vr. 10-17.00u. en op afspraak). Bij de tentoonstelling verschijnt een vouwblad met tekst van Hanna de Haan.

   

Over Grafische Werkplaats

De Grafische Werkplaats Den Haag staat bekend als een van de weinige werkplaatsen in Nederland met faciliteiten voor groot formaat zeefdruk, litho, etsen, hoogdruk en textieldruk. Je kunt er voor een dag of dagdeel een werkruimte huren. Daarnaast organiseert de workshops, exposities en andere projecten.


Prinsegracht 16
2512 GA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter