…ism project space

 • 26/05/2023 • 28/05/2023

  The Personification of a Mathematical Order - John van Oers

  John van Oers herdefinieert het begrip ‘solotentoonstelling’ met de twee-, drie en vierdimensionale herschikking zijn eigen levensloop. Persoonlijke anekdotes vormen vaak de aanleiding voor de sculpturale ingrepen van John van Oers (Antwerpen, 1967). Inmiddels heeft hij in diverse tentoonstellingen al zoveel herinneringen opnieuw vorm gegeven dat hij ook aandacht krijgt voor de doorlopende lijn in zijn bestaan. Bij …ism project space richt hij zich op de ordening van zijn persoonlijke geschiedenis, die tegelijkertijd uniek en universeel is. Wat blijft er over van onze geschiedschrijving? En waar begint de wetenschap van het individu? Van Oers gebruikt de verschillende ruimtes binnen …ism om zijn visie in verschillende dimensies en installaties te structuren.

  EXTRA …ism talks: John van Oers legt zichzelf uit
  zaterdag 27 mei om 19.00 uur | gratis entree

  In aansluiting op de tentoonstelling ‘The Personification of a Mathematical Order’ is er een persoonlijke ontmoeting cq. lezing door John van Oers op zaterdag 27 mei om 19.00 uur. Daarmee deelt Van Oers zijn ervaringen als kunstenaar, de belangrijke sleutelmomenten in zijn leven, en zijn gedachten ten aanzien van scenografie, maquettes, architectuur en sculptuur. Andere onderwerpen zijn schoonheid, verlies, humor, (v)echtscheidingen, samenwerkingen en ego’s. Alles in een ontspannen setting met iets te eten en te drinken.
  U kunt zich alvast aanmelden via ism.project.space@gmail.com

Over …ism project space

…ism project space is een experimentele ruimte voor actuele kunst en toont geen bestaand werk maar richt zich op de ideeën en plannen van kunstenaars voor werk dat nog slechts in gedachten bestaat en dat reageert op de specifieke eigenschappen van de locatie.


Westeinde 31a
2512 GS Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter