…ism project space

PLAY
  • 22/02/2021 • 05/03/2021

    PEFORMANCE PROJECT ALEXANDRA VERSCHUUREN - (PEEK SHOW)

    Performance kunstenaar Alexandra Verschuuren heeft haar intrek genomen bij  …ism project space voor een twee weken durende interactie met de voorbijgangers die de projectruimte op het Westeinde passeren. Het project (Peek show) is ontstaan vanuit haar performance-onderzoek ‘Get a room’, dat draait om de vraag hoe je een voorstelling in een privé omgeving creëert. Tijdens haar verblijf in… ism project space construeert ze particuliere situaties waarbij de mensen in de straat door de ramen zicht hebben op haar bezigheden en zo een geconstrueerde voyeur worden.

    Alexandra Verschuuren (Ohio, 1997) studeerde in 2020 af als danseres en choreograaf aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. De essentie van haar performatieve praktijk komt voort uit de behoefte om de tegenstrijdigheden van performance en de relatie tussen performer en toeschouwer te onderzoeken. Zij zal dagelijks in de ruimte actief zijn. Voor Hoogtij zal een videopresentatie worden gemaakt.

Over …ism project space

…ism project space is een experimentele ruimte voor actuele kunst en toont geen bestaand werk maar richt zich op de ideeën en plannen van kunstenaars voor werk dat nog slechts in gedachten bestaat en dat reageert op de specifieke eigenschappen van de locatie.


Westeinde 31a
2512 GS Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter