…ism project space

  • 24/09/2021 • 05/03/2021

    Drawing Appreciation Day - Hgtomi Rosa

    Kunstenaarsinitiatief Hgtomi Rosa is te gast bij …ism project space voor een tentoonstelling waarin de tekening centraal staat. Het project komt voort uit de belangstelling voor tekenen als praktijk en de waardering voor mensen die tekeningen in hun leven gebruiken. 

    Hgtomi Rosa heeft 30 kunstenaars uitgenodigd om één tekening te tonen. De tekeningen kunnen verschillen in grootte, functie, leeftijd en succes. Het kunnen schetsen zijn, uitleg, kaarten met routes erop, instructies, tekeningen uit de kindertijd, spontane of substantiële visuele gedachten. Of een afgewerkt kunstwerk. De kunstenaars reageren op elkaars tekeningen middels commentaren, geschreven gedachten en interpretaties. Op deze manier wordt de tekening als uiting van de gedachte in woord en beeld met elkaar verbonden. En op eigenwijze getoond binnen de fysieke ruimte voor nieuwe gedachten die …ism pleegt te bieden. 

    Uw komst wordt gewaardeerd als volwaardige bijdrage aan Drawing Appreciation Day.

Over …ism project space

…ism project space is een experimentele ruimte voor actuele kunst en toont geen bestaand werk maar richt zich op de ideeën en plannen van kunstenaars voor werk dat nog slechts in gedachten bestaat en dat reageert op de specifieke eigenschappen van de locatie.


Westeinde 31a
2512 GS Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter