NEST

  • 27/05/2022 •

    every moment a junction - Anca Bârjovanu, Carolin Gieszner, Cy X, hugo x tibiriçá, Juliette Lizotte, Linnéa Sjöberg, PHILTH HAUS, sWitches

    Startlocatie!

    De kunstenaars in every moment a junction tonen hun behoefte aan ontmoeting, intimiteit en collectiviteit. Door te werken met wxtchcraft*, magie, rituelen en alchemistische praktijken geven zij vorm aan andere manieren van samenzijn. De kunstwerken bieden weerwoord aan de consequenties van de individualistische maatschappij en roepen op tot actie en mentaliteitsverandering.

Over NEST

Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m2. Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR waar meer dan 35 kunstenaars en ontwerpers werken en drie verschillende culturele organisaties opereren. Tentoonstellingen in Nest richten zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten bij Nest gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar kijken ook naar de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.


De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter