NEST

 • 09/09/2022 • 06/11/2022

  Non-Profit At All Cost

  Een gebundelde kracht van kunstenaars die samen een verhaal uitdragen over solidariteit en hoe vormen van actie en protest bijdragen aan meer saamhorigheid. 

  Kunstenaars: Roxette Caprile, Armando D. Cosmos, Guido Johanns, Herbert Luciole, Sandim Mendes, Farida Sedoc, Clélia Zida

  Scenografie en ontwerp: Eline Mul
  Tentoonstelling in samenwerking met Farida Sedoc

  Non-Profit At All Cost is een gebundelde kracht van acht kunstenaars die samen een verhaal uitdragen over solidariteit en hoe vormen van actie en protest bijdragen aan meer saamhorigheid. 

Over NEST

Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m2. Nest is gehuisvest in de culturele broedplaats de DCR waar meer dan 35 kunstenaars en ontwerpers werken en drie verschillende culturele organisaties opereren. Tentoonstellingen in Nest richten zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten bij Nest gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar kijken ook naar de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.


De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebooktwitter