Parts Project

 • 05/09/2021 • 07/11/2021

  After Daan van Golden

  Een groepstentoonstelling over de artistieke nalatenschap van Daan van Golden (1936 Schiedam – 2017 Rotterdam), die voor veel totaal verschillend werkende kunstenaars op verschillende wijzen een inspiratiebron blijkt. Niet alleen als eerbetoon aan een belangrijk Nederlands kunstenaar, maar vooral ook een viering van de verstrekkende invloed van zijn oeuvre op vele generaties kunstenaars, wereldwijd bovendien. Een tentoonstelling als erkenning van de diversiteit en meerduidigheid van de kunst en zijn makers.

  De deelnemende kunstenaars zijn: Daan van Golden, Richard Aldrich, Ronald de Bloeme, Carel Blotkamp, Indigo Deijmann, Maurice van Es, Fergus Feehily, Kees Goudzwaard, Mirthe Klück, Niek Hendrix, Robbin Heyker, Maja Klaassens, Marijn van Kreij, Just Quist, Magali Reus, Julian Sirre, Annemarie Slobbe, Alice Tippit, Riette Wanders.

  Samengesteld door Niek Hendrix en Robbin Heyker.

   

Over Parts Project

Stichting Parts Project programmeert vanuit het perspectief van verzamelaars. Hun ontdekkingen zie je in ons programma. Verzamelaars kijken veel en zien veel. Ze maken ongedwongen en vaak eigenzinnige keuzes. PARTS programmeert vanuit die bijzondere keuzes en neemt ontdekkingen, meningen en ervaringen van verzamelaars als startpunt voor een tentoonstelling. PARTS is een particulier initiatief en wil niet alleen het Nederlandse kunstenveld verbreden, maar ook verzamelaars motiveren om hun collectie en gedrevenheid te delen.


Toussaintkade 49
2513 CL Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook