Parts Project

  • 27/05/2022 •

    PP22 VERZAMELEN VERZAMELING De Doos (The Box)

    Time-Based Media collectie Frits Bergsma

    Veel kunst wordt digitaal verhandeld en de kunst die enkel in de digitale wereld bestaat, neemt in aandeel toe. Verzamelaar Frits Bergsma bergt zijn verzameling op in een plastic krat van bescheiden formaat: de doos. En in die doos zitten certificaten, usb-sticks, en een koptelefoon. Elk werk past in je handen en geeft zichzelf niet meteen prijs. Het gaat om de eenen en de nullen die op de digitale drager staan.

    Kunstenaars: Josefin Arnell, Martha Colburn, Astrit Ismaili, Laura Jatkowski, Lucas Michael, Julika Rudelius, Nora Turato

Over Parts Project

Stichting Parts Project programmeert vanuit het perspectief van verzamelaars. Hun ontdekkingen zie je in ons programma. Verzamelaars kijken veel en zien veel. Ze maken ongedwongen en vaak eigenzinnige keuzes. PARTS programmeert vanuit die bijzondere keuzes en neemt ontdekkingen, meningen en ervaringen van verzamelaars als startpunt voor een tentoonstelling. PARTS is een particulier initiatief en wil niet alleen het Nederlandse kunstenveld verbreden, maar ook verzamelaars motiveren om hun collectie en gedrevenheid te delen.


Toussaintkade 49
2513 CL Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook