PIP Expo

  • 04/03/2022 •

    The Set - Cathleen Owens & Katerina Sidorova

    ‘The Set’ is een duo-presentatie van Cathleen Owens en Katerina Sidorova. Ter gelegenheid van PIP Expo werken de twee kunstenaars samen rond de begrippen intimiteit, connectiviteit, agency en empowerment. Cathleen’s performance wordt gestreamd in een set gemaakt door Katerina.

    Tijdens de avond van PIP Expo zullen beide kunstenaars zich terugtrekken zodat Nikole Etherium, een speculatief personage gecreëerd door Owens, de leiding kan nemen. Nikole is een zichzelf zeer serieus nemende corporate shark die een recept voor succes instrueert en demonstreert. Als empowered en empowering consultant bestrijdt ze ook de stereotypen van vrouwen in machtsposities.

    Het publiek kan de volledige set en performance in PIP bijwonen, maar ook via de livestream op Twitch: twitch.tv/youruntappedpotential en op de website van Hoogtij.

Over PIP Expo

PIP Den Haag is een multifunctioneel cultuurpodium op de industriële rafelrand van de Hofstad. In de afgelopen tien jaar is PIP uitgegroeid van creatieve broedplaats waar een aantal kunstenaars en skaters sporadisch feestjes gaven tot een volwaardige nachtclub voor elektronische muziek en hét etablissement voor de lokale Haagse underground cultuur.


Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag

Routebeschrijving

url