The Grey Space

 • 27/05/2021 • 29/05/2021

  Actie!

  NB HELAAS NIET OPEN VOOR HOOGTIJ PUBLIEK

  bekijk de website met al het werk dat ze gemaakt hebben: https://actie.space/

  De afstuderende studenten van de ArtScience Interfaculteit presenteren ‘Actie!’ – een collectieve tentoonstelling over het activeren van tijdruimte(n). De tentoonstelling bestaat uit performances en installatiekunst, live acts en audiovisuele mediakunst. De bezoeker beweegt zich van ruimte naar ruimte in een reis vol onverwachte en energieke ervaringen. Het publiek wordt gevraagd de rol van passieve toeschouwer opzij te zetten en actief deel te nemen via een verzameling stimulerende apparaten, constructies, ervaringen en vertellingen.

  De studenten ArtScience delen een interesse in de vreugdevolle verwarring tussen verschillende disciplines. Als een interfaculteit die de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en het Koninklijk Conservatorium verbindt, beschouwt het programma kunst en wetenschap als een continuüm en stimuleert het nieuwsgierigheid gedreven onderzoek als een benadering van het maken van kunst.

  Artists:
  Niels de Bakker
  Flora van Dullemen
  Micky Faas
  Þórir Freyr (Thorir)
  Cemre Kara

  Minji Kim
  Kristján Steinn Kristjánsson
  Muireann Nic an Bheatha
  Anni Nöps
  Farah Rahman

  Carl Rethmann
  Nika Schmitt
  Hugo van der Sluijs
  Piet Verkleij
  Robin Yerles

  More information:
  http://interfaculty.nl/

  https://facebook.com/events/261260655648173/

  https://thegreyspace.net/

Over The Grey Space

The Grey Space in the Middle is a space for fundamental creativity where art, digital culture, science, technology, and philosophy merge in a post-disciplinary state. It is a project and presentation space, music and performance venue and cafe.


Paviljoensgracht 20
2512AR Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook