The Grey Space

PLAY
  • 25/09/2020 •

    Installatie van RNDR en What You See Is What You Get

    ‘re:place’ is een nieuwe real-time interactieve installatie van RNDR die passanten langs de ramen van The Grey Space zal camoufleren en wissen uit het straatbeeld. De installatie draait 24/7 en is een reactie op de nieuwe realiteit waarin we leven sinds de start van COVID-19 en de wereldwijde overheidsmaatregelen daartegen: social distancing, lockdowns en quaraintaines. ‘re:place’ is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en The Grey Space in the Middle.

    Cinema platform WYSIWYG (What You See Is What You Get) heeft een nieuwe wijze bedacht om film te kijken van buiten naar binnen. WYSIWYG haalt hun plezier uit het bevragen van en spelen met andere manieren om films te vertonen. Deze screening onderzoekt de dubbelzinnige ruimte tussen een oplossing en een tijdelijke reparatie. In ‘Screen reflection’ worden films vertoond van Mark Prendergast en Jean-Baptiste Castel.

Over The Grey Space

The Grey Space in the Middle is a space for fundamental creativity where art, digital culture, science, technology, and philosophy merge in a post-disciplinary state. It is a project and presentation space, music and performance venue and cafe.


Paviljoensgracht 20
2512AR Den Haag

Routebeschrijving

urlfacebook